Vyhľadávanie

  • Kvalitné rastliny
  • Výhodná cena dopravy
  • Výborné ceny a akcie

Strukovinoobilná zmes 500 g - zelené hnojenie

Univerzálna, prírodná zmes obilnín a strukovín určená na zelené hnojenie pôdy.
Predajná veľkosť
500 g
Obj. čislo:
13225
Dostupnosť:
skladom
 
Cena s DPH:
3,99 €
Cena bez DPH:
3,33 €
-
+

Strukovinoobilná zmes 500 g - zelené hnojenie

Univerzálna, prírodná zmes obilnín a strukovín určená na zelené hnojenie pôdy.

Parametre a vlastnosti

Predajná veľkosť 500 g
Dostupnosť skladom
Český názov Luštěninová a obilná směs 500 g - zelené hnojení

Popis

Charakteristika: Strukovinovo-obilná (luskoobilná) zmes 500g /hrach, pelučka,ovos/ na výsev- zelené hnojenie. Podstatou „zeleného hnojenia“ je vysiatie vybraného druhu plodiny. Po vytvorení dostatočného množstva zelenej hmoty sa rastliny zaryľujú do pôdy, kde dochádza k jej rozkladu. Proces prebieha hlavne s pomocou pôdnych baktérií a iných užitočných mikroorganizmov, ktoré touto činnosťou zvyšujú úrodnosť pôdy. Význam zeleného hnojenia: univerzálne čisto prírodné hnojenie pôdy , zefektívňuje príjem živín pre následne pestované rastliny, ochrana proti vyplavovaniu živín, ochrana pôdy pred veternou a vodnou eróziou, potláča rozmnožovanie a rast burín, dôležitý komponent na rozvoj baktérií a užitočných organizmov, priaznivo ovplyvňuje vodný i tepelný režim pôdy. Zloženie: 33,3% hrach siaty, 33,3% peluška, ovos 33,36%.

Použitie: Podstatou „zeleného hnojenia“ je vysiatie vybraného druhu plodiny. Po vytvorení dostatočného množstva zelenej hmoty sa rastliny zaryľujú do pôdy, kde dochádza k jej rozkladu. Proces prebieha hlavne s pomocou pôdnych baktérií a iných užitočných mikroorganizmov, ktoré touto činnosťou zvyšujú úrodnosť pôdy. Vysievame ručne 1,5kg/100m2. Po dosiahnutí výšky porastu 20-30cm zaorávame.

Pridať do zoznamu

Ak chcete pridať produkt do nákupného zoznamu, musíte sa najskôr Prihlásiť sa.

Naposledy navštívené

Strukovinoobilná zmes 500 g - zelené hnojenie

Univerzálna, prírodná zmes obilnín a strukovín určená na zelené hnojenie pôdy.